Buy2Let-team versterkt met woningmarktexpert Monique Tetteroo

Het in 2014 opgerichte Buy2Let heeft Monique Tetteroo (39) aangetrokken. Buy2Let Nederland neemt inkoop, beheer en onderhoud van middeldure beleggingswoningen uit handen en biedt beleggers hiervoor in ruil aantrekkelijke rentes.

Tetteroo brengt 15 jaar ervaring in de woningmarkt mee en zal Buy2Let helpen met de groei in dit segment woningbeleggingen. Eerder was zij onder meer werkzaam als Directeur bij Dynamis Vastgoedconsultants, werkte ze bij woningbelegger Vesteda en voor woningontwikkelaar Janssen de Jong. Met Tetteroo in het team wil Buy2Let de groei versnellen.

Tetteroo licht toe: “Voor een buy-to-let-concept lijken de marktomstandigheden nog gunstiger dan voorheen. Dit komt door een combinatie van factoren. Het aantal verkopen neemt toe en verkoopprijzen stijgen weer. Intussen blijft de vraag naar huurwoningen onverminderd groot, onder andere in de startersmarkt waar arbeidscontracten voor onbepaalde tijd geen gemeengoed zijn. Het huren van een woning in de vrije sector biedt hierbij uitkomst. Tenslotte is er de groeiende vraag naar beleggingsproducten die een goed rendement opleveren tegen beperkt risico; vooral ingegeven door de lage bankrentes. Het Buy2Let concept speelt hierop in en richt zich op nieuwbouw- en bestaande woningen en complexen in grote steden. Ik kijk er naar uit om sterk bij te dragen aan deze groei.”

Shares 0