Aankoop

U krijgt als particuliere belegger toegang tot de professionele vastgoedmarkt.  We bieden u interessante beleggingsobjecten aan, die wij op efficiënte wijze exploiteren.

Via Buy2Let Nederland kunnen particuliere beleggers een aantrekkelijk beleggingsappartement kopen, op een populaire binnenstedelijke locatie. Daarmee wordt u eigenaar van het object.

Door jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt kan Buy2Let interessante deals construeren, waarin particuliere beleggers de gelegenheid word gegeven om te kunnen participeren. Deze proposities geeft de particuliere belegger toegang tot beleggingsproducten op het niveau van institutionele beleggers.

Due dilligence

Voor de projecten die Buy2Let  aanbiedt voeren wij Due diligence uit voor de beleggers, die bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Commercieel: zijn huurprijs en service kosten marktconform?
  • Financieel: zijn er eventuele betalingsachterstanden, hoe is de financiële positie van de VvE?
  • Bouwkundig: is er achterstallig onderhoud of verborgen gebreken?
  • Juridisch: welke voorwaarde staan er in de huurovereenkomst?
  • Fiscaal: zijn er op fiscaal gebied bijzonderheden?

De vraag naar beleggershuurwoningen is groot. Veel particulieren en ook binnenlandse en buitenlandse investeerders kopen op grote schaal huurwoningen. Dit zorgt ervoor dat de prijzen van huurwoningen onder druk staan. Enkele jaren geleden werd er nog tegen een rendement van 5% aangekocht. Anno 2016 kopen veel institutionele partijen, in sommige gebieden, aan tegen een rendement 4%. Dit heeft ook gevolgen voor de particuliere belegger. Want ook op goede woonlocaties moet men op korte termijn rekenen op een lagere aanvangsrendement. Voor de beginnende belegger is het goed om te realiseren dat investeren in woningen een lange termijn belegging is. Bij verkoop levert het mogelijk een aantrekkelijk indirect rendement op.